,

Every end is a new beginning…

Mijn oma had altijd een mooie slotzin: ‘Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan, en de tijd van gaan is nu gekomen!’
Sommigen van jullie zullen nú precies weten, wat ik bedoel…

Na meer dan 18 jaar met plezier in Vollenhove te hebben gewoond, pakken wij vele dozen, koffers, tassen om naar het zuiden van het land te verhuizen.
In deze periode is enorm veel gebeurd: we hebben hele fijne tijden gehad waarin we twee geweldige meiden groot hebben zien worden. Inmiddels studeren zij allebei en wonen op kamers.

Velen van jullie weten, dat het voor Ton moeizaam is geweest om hier in de regio een baan te vinden. Behalve op zijn zeilbootje ging het hem niet altijd voor de wind. Sinds ruim een jaar werkt hij voor een bedrijf in Eindhoven. Het eerste half jaar was zijn standplaats Parijs – zeker niet verkeerd!!! – en sinds december woont hij in onze caravan in Veldhoven.

En nu vertrek ook ik!
Dat betekent – voor jou als cursist – dat ik na ruim 14 jaar, zo’n 30 cursisten, een stuk of 60 zwangerschapsyoga-baby’s stop met mijn yogalessen hier in Vollenhove. Voor mij was dit een waanzinnig mooie tijd, waar ik met heel veel plezier aan terug zal blijven denken!
Begonnen ergens in januari 2004 op onze zolder, waar ik straks ook mijn laatste yogales hier in Vollenhove zal geven.
Het is bijna niet beschrijven hoe het voor mij voelt dat sommigen zo lang en zo trouw op les zijn blijven komen. Als ik er over nadenk, dan is dat wat me nog het meest ontroert. Maar al was je er één seizoen, zelfs dan blijf ik je liefdevol herinneren.

Je snapt het wel, in mijn hart zal je nooit vergeten worden! Geen enkele cursist, geen enkele leraar, medestudent, vriend of vriendin zal ik uit mijn geheugen kunnen wissen. De nieuwe wet van de privacy zal daar vast geen rekening mee gehouden hebben. Maar omdat ik toch graag voldoe aan de regeltjes, lees op mijn site gerust de privacy verklaring door. En onderaan deze nieuwsbrief vind je ook de link waar je je kunt uitschrijven voor nieuws over …

… mijn toekomstige activiteiten
Als je me blijft volgen, zal je binnenkort meer horen over de planning voor het voorjaar van 2019!
Want dat ik niet stil blijf staan, moge duidelijk zijn!

In eeuwigheid & liefde verbonden!

Namasté!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *