Ontspannen zwanger worden & zijn

Zwanger worden is een heel natuurlijk proces en ontspannen zwanger worden en zijn ook. Yoga is een oosterse zienswijze die zich richt op lichamelijk welzijn. Het ondersteunt iedere vrouw in elke fase van de zwangerschap én doet dat op een heel natuurlijke wijze. Het past goed binnen de huidige maatschappij en ons dagelijks leven. Om die reden geeft Studio Seele met (pre)zwangerschapsyoga.

Een kinderwens,  zwanger willen worden of zwanger zijn

Voor veel vrouwen komen deze fasen allemaal wel een keer voorbij. Waar het een vanzelfsprekend proces is voor de één, ervaart de ander een weg met tegenslagen. Het maakt niet uit in welke fase je je ook bevindt. Emoties horen er allemaal bij.

Blijdschap is er bij veel zwangerschappen, maar misschien voel jij je juist onzeker of bang over het zwanger worden.

Verdriet en boosheid overheerst als het niet gaat zoals je dacht of hoopte. Dan is ontspannen zwanger worden echt moeilijk.

De (pre-)zwangerschapsyoga van Studio Seele is er juist voor iedereen die zich hierin herkent. Het biedt ontspanning en geeft rust.

(Pre-)Zwangerschapsyoga

De lichamelijke oefeningen van de cursus zijn absoluut van waarde voor het hele proces van zwangerschap. Christiane van Studio Seele leert je, waarom het belangrijk is een natuurlijke ademhaling te ervaren en wat lichamelijke ontspanning voor je kan betekenen.

Je krijgt informatie over het prille begin van de zwagerschap én daarna.

Je wordt op de mogelijke veranderingen van je lichaam vanaf de conceptie voorbereid. Yoga helpt je om eventuele klachten door de zwangerschap te voorkomen.

Christiane staat stil bij jouw droom of wens om zwanger te worden. Door de lessen kom je in contact met andere vrouwen en kun je ervaringen delen.

De persoonlijke benadering is voelbaar in de lessen. Christiane houdt rekening met jouw gevoel en situatie. Jouw hulpvraag staat centraal, zodat iedere cursist zich op zijn gemak voelt.

Neem gerust contact op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *