Zwanger worden & zwanger zijn is een heel natuurlijk proces. Zwanger willen worden of zwanger willen zijn ook. Yoga is een oosterse zienswijze die zich vooral richt op lichamelijk welzijn. Het ondersteunt iedere vrouw in elke fase van de zwangerschap én doet dat op een heel natuurlijke wijze. Het past goed binnen de huidige maatschappij en ons dagelijks leven. Om die reden start Studio Seele met (pre)zwangerschapsyoga.

Een kinderwens,  zwanger willen worden of zwanger zijn
Voor veel vrouwen komen deze fasen allemaal wel een keer voorbij. Waar het een vanzelfsprekend proces is voor de één, ervaart de ander een weg met tegenslagen. In welke fase je je ook bevindt, emoties horen erbij. Blijdschap is er bij veel zwangerschappen, maar misschien voel jij je juist onzeker of bang over het zwanger worden. Verdriet en boosheid overheerst als het niet gaat zoals je dacht of hoopte. De (pre-)zwangerschapsyoga van Studio Seele is er juist voor iedereen die zich hierin herkent. Het biedt ontspanning en geeft rust.

(Pre-)Zwangerschapsyoga
De lichamelijke oefeningen van de cursus zijn absoluut van waarde voor het hele proces van zwangerschap. Christiane van Studio Seele leert je wat het is om een natuurlijke ademhaling te ervaren en wat lichamelijke ontspanning voor je kan betekenen. Je krijgt informatie over het prille begin van de zwagerschap én daarna. Je wordt op de mogelijke veranderingen van je lichaam vanaf de conceptie voorbereid. Eventuele klachten door de zwangerschap kunnen met yoga worden voorkomen.
Bij jouw droom of wens om zwanger te worden, wordt uitgebreid stilgestaan. Daarnaast kom je in contact met andere vrouwen en kun je ervaringen delen.

De persoonlijke benadering is voelbaar in de lessen. Er wordt rekening gehouden met ieders gevoel en situatie. De hulpvraag staat centraal, zodat iedere cursist zich op zijn gemak voelt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *