Zwangerschapsyoga

Als je geen pijn kan voelen,
kan je ook geen geluk voelen.

De zwangerschap is een heel bijzondere tijd; je draagt nieuw leven. Door Yoga kun je deze periode bewuster beleven en genieten. Voor zwangeren bied ik een serie aan van 10 lessen, waarin je zowel oefent maar ik je ook voldoende informatie geef omtrent zwangerschap, bevalling en de tijd erna.

De lichamelijke oefeningen kunnen helpen het gewicht van het groeiende kindje beter te dragen; ook kunnen ze je helpen eventuele klachten te verminderen.

De behoefte aan rust en ontspanning neemt in de zwangerschap toe. Daarom zijn ademhalingsoefeningen een essentieel onderdeel van de les. Door een juiste ademhaling leer je beter met angst en pijn rondom de bevalling om te gaan.

Hoe eerder je met de cursus begint des te meer profijt heb je van de informatie.

De cursus ‘Zwangerschapsyoga’ vindt bij jou thuis plaats. Daarbij mag ook de partner aanwezig zijn en leert hij/zij de zwangere zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen zowel tijdens de zwangerschap als ook de bevalling.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Yogadocenten en geregistreerd onder 1922.
Tevens ben ik AGB-geregistreerd, waardoor  de zwangerschapsyogalessen (afhankelijk van het pakket van je ziektekostenverzekeraar en al dan niet gedeeltelijk) vergoed worden. Helaas moet ik vermelden, dat sommige verzekeringen een eigen regeling kennen en niet vergoeden. Neem daarvoor dus altijd contact op met je zorgverzekering!

AGB-Code: Studio Seele 90061260
AGB-Code: Christiane 90101750

Aandacht voor veranderende balans

De zwangerschap is een heel bijzondere tijd: je draagt nieuw leven. En daardoor verandert er veel, zowel fysiek als mentaal.

Aandacht voor zwangerschap

Door oefeningen die exact op jouw lichaam zijn afgestemd, leer je het veranderende lichaam op juiste wijze te gebruiken en waar nodig te ontspannen.

Aandacht voor bevalling

Met behulp van een juiste adem hou je de heftige emoties van de bevalling ‘in controle’.

Aandacht voor ontzwangering

Na de bevalling zal je weer moeten wennen aan de verandering van je lichaam, fysiek maar ook hormonaal. Fijn als er daar aandacht voor is.

Aandacht voor jou

Omdat een zwangerschap de meest prachtige periode is in het leven, mag je hiervan genieten. Volledig genieten.

Wil je meer weten?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.