zwangerschapsyoga

Als je geen pijn kan voelen,
kan je ook geen geluk voelen.

De zwangerschap is een heel bijzondere tijd; je draagt nieuw leven. Door Yoga kun je deze periode bewuster beleven en genieten. Voor zwangeren bied ik een serie aan van 10 lessen, waarin je zowel oefent maar ik je ook voldoende informatie geef omtrent zwangerschap, bevalling en de tijd erna.

De lichamelijke oefeningen kunnen helpen het gewicht van het groeiende kindje beter te dragen; ook kunnen ze je helpen eventuele klachten te verminderen.

De behoefte aan rust en ontspanning neemt in de zwangerschap toe. Daarom zijn ademhalingsoefeningen een essentieel onderdeel van de les. Door een juiste ademhaling leer je beter met angst en pijn rondom de bevalling om te gaan.

Mijn advies is om vanaf de 20e zwangerschapsweek met deze voorbereiding op de bevalling te beginnen maar het mag altijd ook eerder.

Het zijn geen vaste groepen en je kunt daarom op ieder moment instromen.

Eventueel kun je ook kiezen voor individuele sessies.

In overleg met de cursisten worden er partnerlessen georganiseerd. Daarbij leert de partner hoe hij zijn vrouw zo goed mogelijk kan begeleiden en ondersteunen tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Yogadocenten en geregistreerd onder 1922.
Tevens ben ik AGB-geregistreerd, waardoor  de zwangerschapsyogalessen (afhankelijk van het pakket van je ziektekostenverzekeraar en al dan niet gedeeltelijk) vergoed worden. Helaas moet ik erbij zeggen, dat sommige verzekeringen een eigen regeling kennen en niet vergoeden. Neem daarvoor dus altijd contact op met je zorgverzekering!

AGB-Code: Studio Seele 90061260
AGB-Code: Christiane Gathmann 90101750


Reacties van cursisten

Ik heb bij mijn eerste 2 kinderen zwangerschapsyoga gevolgd bij Christiane. Vooral de buikademhaling heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren! …

Ik heb bij Christiane zwangerschapsyoga gevolgd.
Voor mij de eerste keer om een vorm van deze yoga te volgen.

Het is erg prettig dat Christiane je meeneemt in de oefening en je daarin goed begeleidt. Je doet alle oefeningen op je eigen manier en je eigen kunnen. … Christiane is op een prettige manier aanwezig.


Informatie zwangerschapsyoga

Wil jij een geheel persoonlijke voorbereiding op je zwangerschap? Ik begeleid zwangeren in drie sessies van 1,5 uur in hun vertrouwde omgeving en (indien gewenst) samen met de partner.

De kosten daarvoor zijn €245,- excl. reiskosten.

Voor meer vragen, mail je me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.